Website - Joomla website, Responsive en SEO geoptimaliseerd

 
 

WebsiteEen website moet verkopen, maar moet ook mooi zijn en goed functioneren. De websites van Swemmelaar Webdesign zijn doeltreffend, gebruiksvriendelijk en altijd overzichtelijk. Onze websites kenmerken zich door het heldere design en de implementatie van een CMS (Lees hier: Wat is een CMS?), waardoor het eventueel mogelijk is om zelf uw website te beheren.

 

Webdesign

Een website van Swemmelaar Webdesign is representatief en functioneel. Swemmelaar Webdesign zorgt voor webdesign op maat en stemt het unieke ontwerp helemaal af op uw wensen. Ons design zorgt voor een versteviging van uw digitale merk, waardoor u de klanten makkelijker aan uw bedrijf kunt binden. Innovatief, helder en absoluut pakkend. Tijdens de ontwikkeling kan de klant meekijken op onze ontwikkel server en tussentijds bijsturen / commentaar geven. Op deze manier verzekeren wij ons dat de klant precies dat krijgt wat hij/zij wenst. Hiermee houden we rekening met het voortschrijdend inzicht van de klant tot op zekere hoogte. Het is zeker niet de bedoeling dat er een totaal andere website ontstaat als wat in eerste instantie is overeengekomen, maar aanpassingen in de layout en dergelijke kunnen op deze manier snel en voor oplevering van de website worden doorgevoerd. 

Voor het design en de (extra) functionaliteit van uw website maken wij alleen gebruik van professionele aanbieders van templates en componenten.

 

Website en branding

Een bedrijfs website is onderdeel van je digitale branding. Daarom kijkt Swemmelaar Webdesign bij de ontwikkeling van uw website niet alleen naar uw doelstellingen, maar ook naar de wensen van uw doelgroep. In een creatief concept vind u de krachtige strategie van Swemmelaar Webdesign terug.

 

Hosting

Speciaal voor klanten welke bij ons de website hebben laten bouwen bieden wij een betaalbaar hosting-pakket aan. Het hosting pakket kost € 50,00 per jaar. Het hosting pakket heeft de volgende specificaties:

  • 1GB webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Extra snel dankzij SDD-opslag
  • Ongelimiteerd aantal email-accounts
  • Max. 25 databases
  • Incl. 1 domeinnaam

 

Onderhoud

Na oplevering van de website is het natuurlijk van belang dat uw website up-to-date blijft. Hiervoor biedt Swemmelaar Webdesign de mogelijkheid om bij ons een passend onderhoudscontract af te sluiten zodat u ervan verzekerd bent dat uw website up-to-date en veilig blijft.

Meer weten over de websites van Swemmelaar Webdesign? Neem dan gerust contact op!